Om os

Mathmagicians er et ungt konsulenthus, med fokus på at levere software af høj kvalitet.

Vi brænder for at tilføre kvalitet og viden til softwareudviklings projekter.Vi tror fuld og fast på den agile projektmodel, med SCRUM, XP og hele molevitten. Det går ud på altid at prioritere de opgaver, som tilfører mest værdi til projektet, og det gøres ved at skabe en god kommunikation mellem projektets partnere.

Pas på - vi er fanatiske omkring software kvalitet, og tror på test dreven udvikling.

Og pas på, vi udfordrer tingene, folks forestillinger og arbejdsgange – behøver vi at gøre det på den måde? Kan vi gøre det bedre, smartere?

Vi gider ikke genopfinde den dybe tallerken, og heller ikke arbejde med hovedet under armen. I stedet for er vi gode til at tænke out-of-the-box, og bruge ny teknologi til at løse tunge problemstillinger.

 

 

Hvem er vi?

MathMagicians er stiftet i 2007 af Agata Przybyszewska.

Med baggrund i en cand.scient. i datalogi, og en ph.d. grad i matematik - er hun en sjældent set eksemplar af en kvindelig kode nørd.

MathMagicians bor i Odense, på Havnen, i det nye Iværksætterhus Stjerneskibet.

Hvad kan vi?

Vi har tilknyttet konsulenter med speciale indenfor projektledelse, Java, C++ og webprogrammering. Desuden har vi et godt samarbejde med grafikere og usability eksperter - så vi kan tilbyde at hjælpe med alt fra simple programmeringsopgaver, til større Web 2.0 projekter.