Software

Rent-an-architect

Lad os hjælpe med at få styr din arkitektur.

I et software projekt har jeg en forkærlighed for at arbejde med arkitektur, kigge på de overordnede linjer, hæve sig i helikopterperspektiv – hvilken teknologistak bliver brugt, hvordan er kommunikationen mellem de forskellige byggeblokke i systemet, kigge på mønstre og strukturer.

Brug os som sparringspartner eller spåkone eller software-politi.

Become-test driven!

Du har hørt at testdreven udvikling giver færre fejl, og forøger produktiviteten med op til 200%. Men det er svært at komme i gang, og fortiden fanger. Vi tilbyder at komme ud til jer, analysere jeres system, og lave en køreplan for hvad der skal til, for at det kan blive test-able. Derefter tilbyder vi at komme ind med en task-force, som samler op på tingene, laver en test-harness og evangeliserer jeres programmører til at bibeholde de nye, gode vaner.

Make-it-happen!

Vi laver altid et forprojekt, hvor vi sammen med kunden analyser de bruger-historier, som systemet skal hjælpe med at opfylde. Dette inkludere møder, mock-ups og evt en prototype. Vi analyserer de tekniske udfordringer, og kan estimere hvad hver bruger-historie kommer til at koste. Dette bruges til sammen med kunden at prioritere systemets funktionalitet.

Derefter følger programmeringsarbejdet, hvor vi bruger korte udviklingscykler, og leverer testet og kørerklar kode med 2-4 ugers mellemrum. Og vi påtager os ansvaret for at kommunikationen er i højsædet, så det du får, rent faktisk er det, som du har brug for.

Fokus på software kvalitet.

Tør du godt lade os varetage dit næste it-projekt? Vi kan hjælpe med alt fra sparring til programmering

- vores holdninger får du med gratis.

Vores kompetencer

  • Sprogteknologier: Java EE, Java SE, Java ME, C, C++, JavaScript, XML, HTML.
  • Frameworks: Eclipse Rich Client Platform, Alfresco, Spring, Hibernate, OpenGL
  • Datalogiske fagområder: 3D geometri, AI - specielt pathfinding, neurale netværk, rule engines.
  • Projektværktøjer: Ant, UML, CruiseControl, ScrumWorks
  • Projektmetoder: agile udvikling, test dreven udvikling, innovation.
  • Vi har tilknyttet grafikere og usability eksperter.